Benvolgudes famílies, després de l’èxit de la primera edició del 2017-2018, organitzem aquestes II Jornades d’Hivern per a seguir donant l’oportunitat als vostres fills/es de gaudir aquests dies de vacances practicant el seu esport preferit. Aquestes es duran a terme en 7 dies de tecnificació i altres activitats motriu-lúdiques que ens permetran progressar eficientment en el desenvolupament dels jugadors/es.

DATES I HORARIS

A QUI VA DIRIGIT

Tots els jugadors d’escoleta fins a categoria infantil (2005 al 2014)

INSTAL·LACIONS

Les activitats es realitzaran tant al camp de futbol com al pavelló municipal per a evitar estar exposats tot el matí a baixes temperatures a l’aire lliure. Dins l’espai del camp de futbol, també utilitzarem la zona coberta del bar per a realitzar diferents activitats com ping-pong, futbolin, jocs col·lectius,…

METODOLOGIA

Per a la programació de les activitats ens centrarem en les característiques que té el nen en cada edat o etapa evolutiva. Així doncs, assegurarem una adquisició de coneixements que ens interessen per tal d’afavorir els gestos motrius del futbol.

  •           El joc introdueix a l’infant en les normes socials (Vigotsky, 1930). La millor manera en què un nen aprén qualsevol cosa és quan està jugant. Així doncs, les tasques proposades més que exercicis, seran jocs.

TARIFES

Els jugadors que NO són del club hauran de pagar 5€ extres en qualsevol opció.

OPCIONAL: Acollida matinal de 8:15 a 9:15 → 3€ / dia

 

Inscripcions obertes fins el 17 de desembre. Es faran directament a les oficines del club en horari de 17:00 a 19:00 els dilluns i dimecres.

Si t’és impossible aquest horari contacta amb nosaltres.
676 631 695

coordinacio@enratxa.com

QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ?

  • Fotografies HD diàries
  • Ús de les instal·lacions municipals + “mini-torneig” al pavellò
  • Sortejos + Regal personal sorpresa per a cada participant
  • Entrenadors titulats i entrenadors formats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

DESCARREGA

 

 

 

 

 

 

 

Al club trobaràs aquests fulls impresos.