Casal Estiu 2020 Girona

INFORMACIÓ CAMPUS D'ESTIU 2020

INFORMACIÓ DE LES NOVES MESURES ADOPTADES EN LES INSCRIPCIONS DEGUT A LA SITUACIÓ ACTUAL A CAUSA DEL CORONAVIRUS

Fins ara, la preinscripció es podia realitzar únicament de forma presencial, però a causa de les circumstàncies en què ens trobem us oferim una nova forma de realitzar-la a través d’un formulari online. Els terminis per fer la preinscripció (tràmit imprescindible per obtenir el descompte) eren fins al 17 de maig. De moment, aquesta data es manté, però amb la diferència que no serà necessària la paga i senyal de 50€, i es podrà fer via formulari online.

Pel que fa al propi campus, ens trobem encara en un escenari incert que no ens permet determinar amb precisió si es podrà dur a terme tal i com ha estat plantejat. De moment, podeu realitzar la preinscripció atenent l’escenari ideal en què podrem realitzar les activitats tal i com volem.

A mesura que tinguem més informació per part dels òrgans competents, informarem de possibles canvis en el funcionament del Campus.

En el cas que se’ns limiti l’aforament màxim els tindran més dret a participar al campus segons els següents criteris, per ordre:

  1. Nombre de setmanes que el participant es vol apuntar
  2. Ordre cronològic de PREINSCRIPCIONS i INSCRIPCIONS