EN RATXA

QUI SÓM?

En Ratxa neix amb la intenció de donar l’oportunitat als nens i nenes de seguir practicant el seu esport preferit en les dates on tenen vacances. Això, alhora que gaudeixen d’una convivència amb el seu grup d’iguals i adquireixen un aprenentatge a partir d’una metodologia pròpia.

En Ratxa

METODOLOGIA

La programació de les activitats estarà basada en teories de grans pedagogs de la història, per tant, en les característiques d’aprenentatge que té el nen en cada edat. D’aquesta manera, assegurarem una adquisició de coneixements que ens interessen per tal d’afavorir els gestos esportius del fútbol i els moviments motrius en la vida quotidiana.

En Ratxa Metodologia propia

“El joc introdueix a l’infant en les normes socials” (Vigotsky, 1930)

La millor manera en què un nen aprén qualsevol cosa és quan està jugant. Així doncs, les tasques proposades més que exercicis, seran jocs.

“A nivell educatiu, més no és igual a millor (Piaget, 1962) 

Seguint aquesta afirmació, en aquestes jornades no centrarem el contingut només en futbol. També realitzarem diferents activitats com altres esports o jocs afegint varietat a les jornades.

campus_01

MISSIÓ

Donar l’opció als nens i nenes de seguir practicant el seu esport preferit en époques de vacances a través de Campus/Casals, Jornades de tecnificació… Així oferir una formació integral del jugador buscant un desenvolupament a nivell motriu i socio-afectiu.

Ser vist com a entitat referent de la comarca del Gironès en l’organització de Campus de futbol i altres esdeveniments semblants. Això en base a la qualitat d’aquests, l’oferta i la bona comunicació amb les famílies.

VISIÓ

VALORS

ESFORÇ: donem el màxim per aconseguir la millor qualitat en els esdeveniments i garantir el màxim gaudi del nens i nenes.

PASSIÓ: posem el màxim d’implicació i afecte en el bon tracte amb els nens i nenes.

COMPROMÍS: ens esforçem al màxim per a complir amb les expectatives que les famílies dipositen en nosaltres.

VALORS SOCIALS: volem inculcar a tots els nens i nenes els nostres propis valors ètics que tenen una estreta relació amb el món de l’esport.

CONTACTE

coordinacio@enratxa.com

676 631 695 – Dani Lopez