Excel complet per a la planificació d’entrenadors

Estem vivint uns moments molt difícils, on s’està posant a prova la nostra capacitat de resistència i superació, on la nostra força psicològica està jugant un paper primordial, és per això que no és moment de defallir ni de culpar a qui tots sabem que té la culpa, és hora de lluitar, i fort.

Durant aquests dies hem viscut múltiples accions de col·laboració i generositat. També en el món del futbol,  on s’han realitzat gran quantitat de conferències online gratuïtes de persones amb àmplia experiència i coneixements. Així doncs, volem unir-nos a la causa i compartir públicament un extens treball realitzat per facilitar la vida a l’entrenador i aconseguir ser més eficients en el nostre treball.

excel

EXCEL COMPLET

En aquest Excel trobaràs diferents fulles amb les corresponents funcions:

  • EDITOR D’EXERCICIS: aquí podràs crear gràfics dels diferents exercicis de forma molt senzilla i visual. Aquest creador està adaptat a les mides de la fulla de sessió i de la base de dades.
  • BASE DE DADES D’EXERCICIS: podràs emmagatzemar tots els teus exercicis de forma que etiquetant-los per categories podràs filtrar-los al teu gust i així buscar exercicis determinats. Un cop la base estigui plena d’exercicis et serà molt fàcil i ràpid buscar un exercici concret.
  • FULL DE SESSIÓ: en aquesta secció podràs crear les teves sessions de forma ràpida i eficaç. Simplement escrivint la data del dia d’entrenament se t’emplenarà el número de: sessió, microcicle, mesocicle. 
  • CALENDARI DEL CICLE: amb aquest calendari de tota la temporada podràs enumerar totes les teves sessions. Si algun dia es suspèn l’entreno o hi ha festa, simplement esborrant aquest dia ja se’t completarà la numeració de les altres sessions automàticament. També podràs perioditzar els teus continguts, com per exemple els principis ofensius i defensius del teu model de joc, així com apuntar els objectius de cada sessió.
  • CREADOR D’EQUIPS: amb aquesta fulla podràs crear els diferents equips per a cada exercici de forma molt visual. Així, un cop comenci l’exercici en el camp ja tindràs els qui s’han de posar el pitrall i de quin color, per així anar directe al gra! 

Recorda compartir aquest contingut i seguir-me a Twitter per estar al dia de pròximes publicacions.

@danilopez006

Excel planificacio entrenadors

Excel complet per a la planificació d’entrenadors

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2020 © En Ratxa – Pàgina oficial