Youtube per a emmagatzemar i ordenar totes les teves gravacions de partits

Actualment l’entrenador té la necessitat d’estar mínimamnet al dia en el que es refereix a les tecnologies aplicades al futbol. La competència que hi ha en aquest món és immensa i en conseqüència, el nivell de totes aquelles persones apassionades per aquest esport i el seu entrenament. És per això que un tècnic posseïdor d’uns certs coneixements i habilitats relacionades amb la direcció d’equips, el disseny de tasques, l’entesa del propi joc, etc. s’acobla tota aquesta globalitat d’aspectes en una variable “x”.

Posant el cas que se li vol “comparar” amb un altre tècnic posseïdor d’unes habilitats molt semblants al primer, però que se li afegeixen d’altres referents a l’ús de les tecnologies, variable que podem anomenar “y”, la diferència serà significativa:

              Tècnic nº 1 → “x1

              Tècnic nº 2 → “x2” + “y2

Si amés la variable “y” del segon tècnic es caracteritza per un ampli coneixement sobre la matèria (tecnologia), l’eficiència que tindrà aquest entrenador es veurà multiplicada de forma exponencial.

Un problema o dificultat que ens trobem recurrent en relació amb la gravació de partits per analitzar posteriorment és compartir aquests pesats vídeos de 5 / 7GB a entrenadors o jugadors. En aquest article compartirem una forma eficient d’emmagatzemar tots els enregistraments que tingueu sobre els vostres partits o partits rivals, en el núvol i de forma ordenada, complementant-lo amb altres programes.

BENEFICIS D’EMMAGATZEMAR PARTITS A YOUTUBE

  • Emmagatzematge en el “núvol” sense perill a perdre’l
  • Base de dades amb tots els partits en un full de càlcul amb els enllaços
  • Facilitat pel jugador de veure el partit (normalment li agrada veure’s)
  • Pots enviar videos personalitzats al jugador o li pots indicar minuts del partit per a que es fixi en alguna cosa concreta
  • Ràpid accés de qualsevol partit, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc
  • Completamente gratuït

youtube nuevas tecnologias entrenador futbol

YOUTUBE COM A RECURSO TECNOLÒGIC

Youtube és una plataforma que absolutament tothom coneix i simplement tracta d’una web gratuïta on els usuaris poden veure, crear i compartir vídeos “sense límits” de durada. Com a usuari registrat, pots publicar el teu propi vídeo i aquest serà emmagatzemat en el que entenem habitualment com «núvol» de manera que aquest no es perdrà i no t’ocuparà cap tipus d’espai físic ni informàtic.

Per registrar-te, la plataforma et dóna la simple via de connectar el teu correu Gmail amb Youtube i així únicament entrant amb el teu correu electrònic tindràs el teu propi canal creat. Ara arriba el moment de pujar els teus partits.

PENJAR EL NOSTRE PARTIT

Per pujar el teu partit hauràs de dirigir-te a la icona de la càmera de vídeo amb un símbol “+” a el centre que correspon a «crear vídeo o publicació». Un cop et surti el panell, hauràs de seleccionar el teu arxiu, en aquest cas el partit que vulguis pujar. Seguidament omple les dades de títol i descripció al teu gust segons com ho vulguis tenir ordenat. La meva proposta és posar com a títol el nombre de jornada + equip local + equip visitant.

  • EXEMPLE DE TÍTOL: J14 FC Barcelona – Juvenil B

youtube recurso tecnologico para entrenadores de futbol

El següent pas serà dirigir-nos a “visibilitat” i marcar l’opció de publicar com vídeo ocult. Aquesta acció serà de vital importància perquè únicament pugui veure el vídeo qui accedeixi a ell a través de l’enllaç, és a dir, un usuari qualsevol que vulgui buscar el vídeo a través del seu nom mai el trobarà ja que aquest estarà ocult .

youtube recurso tecnologico para entrenadores de futbol

Finalment, quan s’hagi carregat completament tot el vídeo ja tindrem el nostre enllaç per copiar i compartir amb els nostres jugadors o emmagatzemar en el nostre full de càlcul. (Paciència perquè és un arxiu gran i depenent de la teva connexió pot trigar des de 15/30 minuts fins més d’una hora)

youtube recurso tecnologico para entrenadores de futbol

CREAR BASE DE DADES AMB TOTS ELS MEUS PARTITS

L’últim pas opcional serà crear un full de càlcul per a poder emmagatzemar tots els nostres partits de forma ordenada i així poder accedir-hi de forma ràpida en qualsevol moment i qualsevol lloc. Això serà de gran utilitat sobretot per a directors esportius i coordinadors que graven els partits dels seus equips i volen tenir de forma ordenada totes aquestes gravacions.

Senzillament creem el nostre full de càlcul amb el programa que vulguem, ja sigui Excel o GoogleSpreadsheets, i dissenyem la nostra taula com ens vingui de gust per a què sigui emplenada amb tots els partits que anem pujant. Us recomanem que sigui amb Google Drive perquè així tot el cos tècnic pugui accedir-hi amb facilitat.

youtube recurso tecnologico para entrenadores de futbol

Ja ho tenim. Ara podem accedir als nostres partits des de qualsevol lloc, en qualsevol moment, compartir amb qui vulguem i guardar de forma ordenada totes les nostres gravacions.

grabar partidos youtube entrenador de futbol

Youtube per a emmagatzemar i ordenar totes les teves gravacions de partits

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2020 © En Ratxa – Pàgina oficial